Om

Jeg startede  Logo 2014 215x60 PNG i maj 2014.

Jeg tilbyder:
•  Coaching ved projektstart
•  Proces evaluering efter projektafslutning
•  Coaching som middel til at nytænke dagligdagens rutiner og processer
•  Coaching som Small Business Mentor

Efter over 30 års arbejde med projekter – som deltager, projektleder og planlægger – har jeg oplevet en hel del! Oplevet hvordan fejl er gentaget igen og igen. Manglende fælles projektmål, manglende afstemte forventninger, ressourcer, budget og tidsrammer har mere været reglen end undtagelsen. “Havde vi kendt omkostningerne på forhånd, var projektet aldrig blevet startet!” og “Det begyndte som et prio A+ projekt, men efter 2 måneder havde ledelsen mistet interessen og fokus” er udtalelser, jeg ofte har hørt.

Undgå det i dit næste projekt! Ved brug af coaching værktøjer og teknikker kan jeg bringe alle deltagere og interessenters mindsets i overensstemmelse før projektets opstart. Så kan projektteamet sætte den rette fælles kurs samt have regler for ændringshåndtering undervejs i processen.
Jeg kommer ikke med svar på “Sådan skal …”, men jeg spørger ind til “Hvad og hvordan …” så projektteamet kan sætte sin egen dagsorden og tage sine egne beslutninger.
Efter projektets afslutning og evaluering af resultatet tilbyder jeg en evaluering af projektets procesforløb. For at opsamle god læring og identificere det, der ikke gik så godt.

Its all about 351x20 PNG

Jeg er uafhængig af leverandører og andre rådgivende konsulenter.

Send en mail eller ring +45 2332 8780, hvis du ikke foretrækker at bruge kontaktformularen, og lad os aftale en gratis telefonkonference eller et møde* for at finde ud af hvordan dit næste projekt kan blive en endnu større succes.

KK

Kaj Kaalund

 

* Væsentlige rejseomkostninger er betalbare.